Sport

Duck van Toor Race De Duck van Toor Race is een sponsorevenement dat leden van onze scoutinggroep Dick van Toor zelf organiseren. Voorafgaand aan het evenement zullen onze leden proberen zoveel mogelijk badeendjes te laten adopteren door familie,vrienden en inwoners van Valkenswaard en omstreken.
Health & Sports Club Valkencourt Wie binnenkomt bij Health & Sports Club Valkencourt ervaart het direct: dit is meer dan een sportschool. Health & Sports Club Valkencourt biedt meer dan 25 verschillende faciliteiten, variërend van inspanning tot ontspanning, individueel of in groepsverband en voor ieder niveau.
Out of the Boks Valkenswaard Once you've done it, you'll come back!!!
SportivaLife Team SportivaLife Valkenswaard nodigt jou uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken met ons complete fitnesscentrum waar wij elke dag 100% klaar staan om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen!
Workout Healthclub Workout Healthclub is gevestigd aan de Vlasroot in Valkenswaard. De gezellige sfeer geeft een optimale balans tussen actief sporten en ontspanning.  Workout Healthclub is vanzelfsprekend voor iedereen toegankelijk.