Giel Theus | Hidden Outlet

Stel jezelf even voor, wie ben jij en wat maakt jouw onderneming ValkensWaardevol?
Wij zijn Hidden Outlet, een outlet dus, maar dan toch een tikkeltje anders. Wij zijn van huis uit namelijk een groothandel, vandaar dat we de mooiste merken en de mooiste producten voor een hele lage prijs aan kunnen bieden. We verrassen onze klanten graag met aanbiedingen of een mooi nieuw product. Van draadloze koptelefoons tot de beste pannen, van de mooiste wandlampen tot het meest robuuste tuingereedschap, bij Hidden Outlet hebben we het allemaal voor een échte outlet prijs! Met onze winkel in het centrum van Valkenswaard is Hidden Outlet er voor iedereen die op zoek is naar audio van Bang&Olufsen, een strijkijzer van Philips of een grasmaaier van Bosch.

Voor welke diensten of artikelen rijden mensen graag een stukje voor jou om?
Een erg breed, gevarieerd assortiment met daarbij de beste merken zoals Philips, Tefal & Bosch. We zijn altijd erg scherp op de prijs en bieden daarnaast nog de service dat we 'gewoon' garantie verlenen. Verder kunt u bij vragen altijd bij ons terecht, we proberen deze zo kundig mogelijk te beantwoorden.

Waar komen je klanten vandaan? Omschrijf eens een typische klant.
Op dit moment komen klanten nog 'toevallig' voorbij lopen. Ze zien een nieuwe winkel en zijn nieuwsgierig wat we allemaal verkopen, mede dankzij onze grote ramen waardoor klanten naar binnen kunnen kijken. Veel klanten zijn blij verrast als ze onze winkel binnenstappen en ons assortiment en prijzen zien. Vooral de producten omtrent huishouden doen het goed tot nu toe.

Wat vind je het allerleukste aan je onderneming?
Het gevarieerde aanbod. We focussen ons niet op een doelgroep maar willen voor iedereen wat hebben. Van koptelefoons voor kinderen tot stofzuigers voor de ouders.

Wat is het meest opmerkelijke aan je ondernemerschap van de afgelopen jaren dat je is bijgebleven?
We zijn nog maar net begonnen, maar nu al vallen de vele positieve reacties ons op. Mensen uit Valkenswaard (en omstreken) zijn blij dat er een nieuwe winkel in De Kerverij zit. Het is duidelijk te merken dat ze enthousiast zijn en ze komen graag 'een keer rondneuzen'.

Kun je eens een dag van jouw werkweek beschrijven?
Nadat alles opgestart is en de winkel er weer piekfijn uitziet, overleggen wij samen met het hoofdkantoor welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor de winkel. Intussen komen de eerste klanten binnen en helpen wij deze als ze vragen hebben of als we ergens mee kunnen helpen. We bekijken ook hoe onze volgende social media posts eruit gaan zien en we bedenken aanbiedingen waarmee we klanten naar de winkel willen lokken. Dit riedeltje herhaalt zich de gehele dag, waardoor elk moment in de winkel weer anders is. Aan het einde van de werkdag wachten we voordat alle klanten de winkel uit zijn voordat we de dag afsluiten. We sluiten de deur en (bijna) altijd gaan we met een glimlach naar huis!

Waarom ben je in Valkenswaard gevestigd en niet in een stad zoals Eindhoven?
Wij zien enorm veel potentieel in Valkenswaard, juist vanwege de leegstand. Wij denken dat we juist door de leegstand op zullen vallen als een fris gezicht. Ook geloven wij heilig in onze formule en wij denken dan ook dat deze aan zal slaan. Dit blijkt ook uit de reacties van de Valkenswaardenaren, deze zijn erg enthousiast. Ook zien wij veel Belgen in onze winkel, zij zien dit vaak als een dagje uit en komen dan ook graag een praatje maken. De eerste weken waren erg druk en dit versterkt ons alleen maar meer in het idee dat wij denken dat onze winkel een succes wordt.

Wat vind jij het mooiste aan Valkenswaard?
Ondanks de leegstand is het (grote) centrum nog steeds erg gezellig, zeker gedurende de wintermaanden.

Vind je dat er dingen zijn veranderd in het dorp?
Ik als buitenstaander (ben woonachtig in Bergeijk), schrok vooral van de leegstand toen ik hier laatst na een aantal jaar weer door het centrum liep. Met onze winkel proberen wij daar (voorzichtig) verandering in te brengen.

Als jij één ding mocht veranderen aan Valkenswaard, wat zou het dan zijn?
Meer evenementen in het centrum organiseren en dan niet alleen op de Markt, dit zorgt voor meer aanloop en meer verspreiding in Valkenswaard.

Welke tip wil je iedere ondernemer in Valkenswaard meegeven?
Straal duidelijk uit waar jij met je winkel voor staat en zorg ook dat iedereen weet dat je daarvoor staat. Met online shopping kun je niet meer 'zomaar wat doen', je moet echt een meerwaarde bieden aan de consument om ze toch naar de winkelstraat te lokken.