Frits Janssen | FLITS Light Productions

Hoe kunnen we jouw onderneming het best typeren?

FLITS Productions is een bedrijf gespecialiseerd in showverlichting en alles wat daarmee samenhangt. Door de jaren heen hebben we onze kennis en technieken verbreed, waardoor er een flexibel allround bedrijf ontstaan is.


Welke merken verkoop je zoal?

FLITS (zit overal een FLITS sticker op)


Wat voor soort klanten heb je?

Bedrijfsmatig, particulieren, beursklanten, festivalorganisaties, café's, reclamebureau's, cateraars, volledige themaparty organisaties, weddingplanners, sportscholen, theaters.


Wat vind je het allerleukste aan je onderneming?

Diversiteit en de creativiteit waarbij je oplossingsgericht te werk moet gaan. Vanuit de basis bouw je iedere keer iets op op maat waarbij je de visie van de klant neerzet.


Wat is het meest opmerkelijke aan je ondernemerschap van de afgelopen jaren dat je is bijgebleven?

De tevredenheid van de eindproducten die bij onze klanten staan.


Kun je eens een dag van jouw werkweek beschrijven?

Je hebt een planning, maar je weet nog niet hoe je dag er morgen precies uit zal zien. Er komen dagelijks nieuwe dingen last minute op je afgeschoten, die we elke keer weer oplossen.


Waarom ben je in Valkenswaard gevestigd en niet in een stad zoals Eindhoven?

We zijn een bedrijf met service en een dorp past daar beter bij dan een stad.


Wat trekt je zo aan aan Valkenswaard?

Dorpse gevoel.


Vind je dat er dingen zijn veranderd in het dorp?

Ja, helaas niet in positieve zin. Bijvoorbeeld het marktplein, het centrum en het parkeerbeleid. Horecagelegenheden zijn veranderd. En het publiek wat hier komt is veranderd. Kortom de veranderingen die de gemeente en initiatiefnemers hebben doorgevoerd zijn positief bedoeld, maar spijtig genoeg negatief uitgewerkt.


Wat zou je zelf willen veranderen aan Valkenswaard?

Zie vorige antwoord. Betere parkeergelegenheid op de markt, mensen weten dan weer duidelijk waar ze moeten zijn. Huurprijzen panden zijn te hoog, ondernemers moeten noodgedwongen de tent sluiten. Vestigingsbeleid soepeler maken. Logischere flow voor bezoekers en meer groen.


Welke tip wil je iedere ondernemer in Valkenswaard meegeven?

Werk goed samen!


Wat vind je van ValkensWaardevol.nl?

Uitstekend initiatief! Hoop dat de krachten gebundeld, worden en niet allemaal verschillende initiatieven zoals VOS Radio vs. Centrum Radio.