Interieur & Wonen

Abbey Lane Abbey Lane is een sfeervolle en gezellige winkel in Valkenswaard, die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van woonaccessoires en meubels. Een leuk cadeau is hier al snel gevonden.
AirQuipment AirQuipment is ruim 12,5 jaar specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Wij bieden de beste service en een breed assortiment airconditionings en koelsystemen.  
Daams Houthandel Daams is dé specialist in houtmaterialen, sierbestrating en schuttingen. Ook voor de gehele aanleg van uw tuin kunt u bij ons terecht, o.a. grondwerk inclusief verwijderen en afvoeren oude materialen, leggen van (sier)bestrating en het plaatsen van schuttingen en/of overkappingen/pergola’s.
Houten Meubelen Brabant Houten Meubelen Brabant maakt steigerhouten meubelen voor u op maat. Of het nu gaat om kinderkamers, kasten, stoelen, bedden of maatwerk, wij maken unieke meubels voor iedere ruimte voor zowel binnen als buiten!
Ons Kato Bij Ons Kato bent u voor de leukste wooncadeau's, geurproducten en bijouterie aan het juiste adres. Een breed assortiment aan produkten uit binnen- en buitenland, voor iedere smaak en  woonstijl, strak en modern, of juist landelijk en nostalgisch!
Ustijl Meubels & Decoratie Ustijl Meubels & Decoratie is een unieke woonwinkel midden in het centrum van Valkenswaard. In onze sfeervolle woonwinkel aan de Oranje Nassaustraat komt landelijk en stijlvol wonen helemaal tot zijn recht.  
Woondecoratie Valkenswaard Woondecoratie Valkenswaard is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in onder meer vloerbedekking, PVC vloeren, laminaat, gordijnen,  binnenzonwering en horren.