Eetcafés & Restaurants

Bowling Valkenswaard Bowling Valkenswaard is de gezelligste bowling van het zuiden. Bowling Valkenswaard is het adres voor een gezellig avondje uit en ook voor elke party met een hoog feestgehalte kunt u hier terecht
Grandcafé De Heerlijkheid Geniet bij Grandcafé De Heerlijkheid Steak & Grill van de complete beleving! Lunch & diner Grandcafé, diner Steak & Grill, Live muziek, Quiznight, Walking diner.
Grandcafé Markt 14 Grandcafé Markt 14 staat voor eten, drinken, beleven! Van een lekkere lunch, (onbeperkt) a la carte diner tot een lekker hapje bij de borrel, wij zien u graag in ons nieuwe grandcafé aan de markt in Valkenswaard!
Grieks Restaurant Sirtaki De families Ioannidis en Kotsamechtaroglou begroeten u bij Grieks Restaurant Sirtaki in Valkenswaard. In een gezellige en ongedwongen sfeer laten we u genieten van onze heerlijke Griekse specialiteiten.  
Guinnizz Music & Sport Pub Guinnizz Music & Sport Pub is een fraaie eigentijdse pub, bedoeld voor jong en oud, waar je lekker kunt eten, gezellig kunt drinken en waar overdag of vroegavond voldoende activiteiten zijn om met vrienden te doen, zoals pool, tafelvoetbal of darts.
Restaurant De Zwaan Op 5km van het centrum van Valkenswaard, midden in de natuurgebieden Malpie en Plateaux ligt Restaurant de Zwaan. Terrassen, een grote tuin en een restaurant met Grand Café voor borrel, lunch, diner en zalen voor feesten en arrangementen.
Restaurant Het Swaard Restaurant Het Swaard is een vernieuwend restaurant op de Statie in Valkenswaard. Wij serveren Nederlandse gerechten met Franse invloeden in een ongedwongen ambiance.
Sann Sushi Sann Sushi staat bekend om de verse ingrediënten die worden gebruikt en de kwaliteit van de keuken. De beste, meest verse en allerlekkerste Sushi in Valkenswaard.
Willem II Burgers & Bier Willem ll Burgers & Bier, de nieuwste burger van de Statie. Hier kun je de beste hamburgers van eerlijke en lokale producten eten. ook hebben we een ruim assortiment bijzondere bieren waar lokale brouwsels van o.a. van Moll Eindhoven, Beerze bieren uit Vessem en Achelse Trappisten niet ontbreken. Kom langs, proef en geniet van onze brabantse gastvrijheid!