Bars & Cafés

Barron Proef & Beleef BarronBij Barron kan de bierliefhebber er zijn hart ophalen met de ruim 80 verschillende soorten speciaalbieren!
Café De Fantast Café de Fantast is een eigenzinnig café op de Statie in Valkenswaard. Een lichtbruine kroeg met volop activiteiten en live muziek. We hebben meer dan 60 bijzondere bieren op fles en wisselende tapbieren. Dit moet je gezien hebben als je Valkenswaard bezoekt!
Café Ditisit Welkom bij Café Ditisit, het gezelligste feestcafé van Valkenswaard en omstreken. Van donderdag t/m zondag is het bij ons 1 groot feest. We zien u graag aan de Molenstraat in Valkenswaard!  
Café Thielo's Café Thielo's is een nieuw, gezellig en sfeervol Café in Valkenswaard. Een Café met voetbalwedstrijden op de vroege avond en de beste hits tot in de late uurtjes. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij voor u geopend. Tot snel allemaal!
Guinnizz Music & Sport Pub Guinnizz Music & Sport Pub is een fraaie eigentijdse pub, bedoeld voor jong en oud, waar je lekker kunt eten, gezellig kunt drinken en waar overdag of vroegavond voldoende activiteiten zijn om met vrienden te doen, zoals pool, tafelvoetbal of darts.
Willem II Burgers & Bier Willem ll Burgers & Bier, de nieuwste burger van de Statie. Hier kun je de beste hamburgers van eerlijke en lokale producten eten. ook hebben we een ruim assortiment bijzondere bieren waar lokale brouwsels van o.a. van Moll Eindhoven, Beerze bieren uit Vessem en Achelse Trappisten niet ontbreken. Kom langs, proef en geniet van onze brabantse gastvrijheid!