Actief & Recreatie

Bowling Valkenswaard Bowling Valkenswaard is de gezelligste bowling van het zuiden. Bowling Valkenswaard is het adres voor een gezellig avondje uit en ook voor elke party met een hoog feestgehalte kunt u hier terecht
Center Parcs De Kempervennen Bij Center Parcs De Kempervennen kunt u ook terecht voor een gezellig dagje uit! Naast zwemmen in Aqua Mundo of in het grote meer bieden wij tal van activiteiten zoals klimmen, paintball, tower jump en high adventure experience.
De Kunstkeuken Galerie en Kunstkaffee De kunstkeuken is een jong bedrijf met een grote passie voor kunst, interieur en inrichting.
De Vest Indoorkarting Valkenswaard De Vest Indoorkarting Valkenswaard is hét partycentrum bij uitstek in Valkenswaard en omstreken. Bij ons staat Brabantse gezelligheid centraal. Wij zijn de enige kartbaan waar je met het hele gezin gezamenlijk kan karten in 1 heat, zonder andere rijders.
Escape Bunker Escape Bunker Valkenswaard is een spannende escape room, met een historisch, educatief karakter. Locatie: een echte bunker uit WO II! Jullie worden opgesloten in één van onze kamers, waar jullie je wanen in oorlogstijd. Het doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Teamwork, creativiteit en out of the box denken is hierbij cruciaal.
Harba Lorifa - Bosherberg & Hostel Harba Lorifa is een heerlijke plaats om te genieten na een boswandeling of fietstocht, of om gewoon met vrienden of het gezin op ons terras of aan de gezellige bar neer te strijken. De sportieve gasten vermaken zich op onze 9-holes Adventure Golfbaan.