Luister
muziek
27 april 2024 - 11:15
Deel dit artikel:

Kranslegging op Oude Begraafplaats in Valkenswaard voor slachtoffers van oorlogsgeweld

Jaarlijks herdenkt de Bond van Wapenbroeders, afdeling Valkenswaard op 10 mei de Valkenswaardse slachtoffers van oorlogsgeweld en conflicten.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Jacqueline van der Bent
Advertentie

Op vrijdagavond 10 mei leggen onder andere burgemeester Anton Ederveen, een lid van de Britse Begraafplaats en een lid van de Bond van Wapenbroeders een krans bij het Monument Slachtoffers Oorlogsgeweld op de Oude Begraafplaats in Valkenswaard.

De kranslegging wordt voorafgegaan door een overweging van pastoor Norbert van der Sluis. Voor en na de twee minuten stilte zorgen het koor Soli Deo Gloria en een trompetspeler voor de muzikale omlijsting. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot napraten. Een veteranenondersteuner en een vertrouwenspersoon zijn aanwezig.

Meer informatie

De herdenking is op vrijdag 10 mei van 18.45 tot 20.00 uur bij het Monument Slachtoffers Oorlogsgeweld, Oude Begraafplaats, Kerkhofstraat 15 in Valkenswaard. Voor vragen over deze herdenking kun je per mail contact opnemen met Christ van den Heuvel, voorzitter Bond van Wapenbroeders, afdeling Valkenswaard via valkenswaard@wapenbroeders.nl. Meer informatie op wapenbroeders.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie